Home / Buddy wordt Lena & Lou

Alles kan beter. Het was niet alleen een waanzinnig leuk programma in de jaren ‘90, maar het is ook een credo waar we bij Buddy 100% achterstaan. We zijn nu bijna twee jaar bezig. Tijd om het een en ander onder de loep te nemen.

Een nieuwe naam.

Vaarwel Buddy, welkom Lena & Lou. Een naam die meer onderscheidend is en een nog directere link vormt naar ons oorsprongsverhaal: het is een knipoog naar de bijnaam van Helena (Lena) en het koosnaampje dat ze haar hondje geeft ‘Lou’. Bij die naam hoort ook een nieuwe, frisse look & feel.

Een nieuwe naam betekent nieuwe verpakkingen, nieuwe website, nieuwe ALLES. Alles van de ene dag op de andere wijzigen is helaas niet mogelijk. Een nieuwe huisstijl uitwerken, nieuwe verpakkingen laten maken, … Het kost -zeker gezien de huidige materialencrisis- tijd.

Deze zomer nemen we dus als overgangsperiode waarbij de twee merken al een beetje naast elkaar zullen leven. In het rek en op onze webshop zal je nog Buddy terugvinden. Wanneer onze ommezwaai rond is, horen jullie het als eerste.

 

Bedankt voor jullie steun en bestellingen!
Helena, Megan, Gauthier, Sarah, Jensine