Home / DAGWERKING

 

Beloon Beter vzw is een kleinschalig ervaringscentrum dat met de steun van Provincie Antwerpen dagbesteding biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking in de regio Noord-Antwerpen. Het is een atelier dat deel uitmaakt van Buddy: het inclusieve petfoodmerk dat verse, plantaardige hondenkoekjes verkoopt die met liefde bereid worden door bakkers met een verstandelijke beperking.

Binnen ons atelier kan je op eigen tempo je talenten, verborgen mogelijkheden en skills ontwikkelen. We werken op maat en bekijken samen met jou welk traject we uitstippelen.

ONS AANBOD 

We bieden 3 dagen per week dagbesteding aan. Wat staat er zoal op het programma:

  • Het bakken van de hondenkoekjes (het bedenken en testen van nieuwe recepten, het deeg voorbereiden, koekjes uitsteken en afbakken, …)
  • Het verpakken van de koekjes (labelen van de zakjes, zakjes vullen, sealen en opbergen, pakketjes klaarmaken, …)
  • Eén dag per week trekken we eropuit. Zo staan we op lokale marktjes om onze koekjes zelf te verkopen, nemen we deel aan hondenwandelingen, hondenshows en/of beurzen, … We vinden het belangrijk om onder de mensen te komen, om deel uit te maken van de samenleving.

Beloon Beter vzw garandeert professionele begeleiding, een verbindende en warme aanpak, met respect voor ieders eigenheid. Samen tonen we hoe kleine koekjes een groot verschil kunnen maken.

WAAR IS HET TE DOEN?

Ons atelier is gelegen aan het oud militair domein in Brasschaat. Midden in het groen, aan de rand van het natuurdomein ’t Klein Schietveld. We zijn er omringd door andere sociale projecten zoals Perron Noord of het dagcentrum van zorgbedrijf Rotonde vzw, met wie we ook samenwerken.

IETS VOOR JOU?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:
barbara@buddy.be
0498 35 49 16

Tot binnenkort!

 

Met de steun van: